wat wij bieden

Onderwijs

DPR Jeugdprofessionals is sinds 2014 werkzaam in het onderwijs. Door middel van Boks-Coaching begeleiden wij actief kinderen naar een positieve mindset.

Personal boxing

Er zijn veel ouders die zich zelf de volgende vragen stellen als het hun kind betreft.

  • Hoe lekker zit mijn kind in zijn/haar vel?
  • Heeft mijn kind genoeg zelfvertrouwen?
  • Krijgt mijn kind voldoende beweging?

Onderwijs

Sinds 2014 is DPR Jeugdprofessionals werkzaam in het onderwijs.

Hier begeleiden wij:

– Kinderen met opvoedingsmoeilijkheden

– Kinderen met gedragsproblemen

– Moeilijk lerende kinderen

Door middel van Boks-Coaching begeleiden wij actief kinderen naar een positieve mindset.

Boks-Coaching biedt ondersteuning bij het groeiproces. Het brengt kinderen dichterbij zijn of haar primaire houding en gaan reflexen herkennen. Door te boksen gaan kinderen voelen en ervaren en worden niet alleen fysiek fitter maar ook mentaal sterker. Beweging creëert mentale ruimte en rust waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Wat mogen wij speciaal voor uw school betekenen?

Contact

Personal Boxing

Er zijn veel ouders die zich de volgende vragen stellen als het hun kind betreft:

– Hoe lekker zit mijn kind in zijn/haar vel?

– Heeft mijn kind genoeg zelfvertrouwen?

– Krijgt mijn kind voldoende beweging?

Boksen zorgt ervoor dat uw kind mentaal en fysiek weerbaarder gaat worden.
Het vergroot het zelfvertrouwen en helpt uw kind te bewegen op een actieve manier. Hierdoor ontstaat er een voldaan en blij gevoel.

Wij bieden een op maat gemaakt boksprogramma aan waardoor uw kind met veel PLEZIER zijn/haar persoonlijke doel gaat behalen.

Ook nieuwsgierig naar onze aanpak?

Contact

14 jaar heb ik als beroeps militair bij de Koninklijke Landmacht gewerkt en ons land met trots gediend. Meerdere malen ben ik op uitzending geweest en onder diverse situaties op de proef gesteld. Onder verschillende zware omstandigheden heb ik getraind en mijn mentale en fysieke basis opgebouwd. Samenwerken, discipline, doorzettingsvermogen, oplossingsgericht en integriteit zijn competenties van een goede militair. Deze vaardigheden lopen als een rode draad door de trainingen van DPR Jeugdprofessionals. Het belang van een positieve mindset en gezond lichaam van een kind wordt steeds groter en ik zie het als mijn missie om het kind te helpen om zijn/haar persoonlijke battle te trotseren.