Over ons

Wij combineren Boks-Coaching en sport op gedragsmatig/sociaal-emotioneel vlak.
Het doel is dat het kind meer zelfvertrouwen gaat krijgen en zijn/haar emoties leert te herkennen.

Het herkennen van emoties heeft als voordelen:

• Meer ruimte in je hoofd
• Minder boosheid
• Meer positiviteit
• Minder stress
• De kans om dingen op te lossen

Bewustzijn van die voordelen kan het kind helpen om beter in zijn/haar vel te komen. 

 

Wij zijn een gecontracteerde zorgaanbieder door de 14 Twentse gemeenten ( WMO en Jeugdwet ). Ook zijn wij SKJ geregistreerd.

Reviews

Matthew begeleidt een leerling bij mij in de groep. De leerling heeft een grote zorgvraag en het is nodig dat er persoonlijke begeleiding meekomt, wanneer hij onderwijs volgt. Dat is twee keer per week een tot twee uren. Matthew begeleidt de leerling op emotioneel gebied. Hij signaleert alert de toestand van de leerling en grijpt in wanneer dat nodig is door de leerling mee te nemen uit de school of zelfs fysiek tegen te houden schade toe te brengen. Matthew heeft een goede band met de leerling en gedraagt zich professioneel naar onze teamleden. Het is fijn dat door DPR Sports & Health mogelijk wordt gemaakt de betreffende leerling onderwijs te laten genieten.

Onze samenwerkingspartners

Personal Boxing

Er zijn veel ouders die zich de volgende vragen stellen als het hun kind betreft:

– Hoe lekker zit mijn kind in zijn/haar vel?

– Heeft mijn kind genoeg zelfvertrouwen?

– Krijgt mijn kind voldoende beweging?

Boksen zorgt ervoor dat uw kind mentaal en fysiek weerbaarder gaat worden.
Het vergroot het zelfvertrouwen en helpt uw kind te bewegen op een actieve manier. Hierdoor ontstaat er een voldaan en blij gevoel.

Wij bieden een op maat gemaakt boksprogramma aan waardoor uw kind met veel PLEZIER zijn/haar persoonlijke doel gaat behalen.

Ook nieuwsgierig naar onze aanpak?

Contact

Onderwijs

Sinds 2014 is DPR Jeugdprofessionals werkzaam in het onderwijs.

Hier begeleiden wij:

– Kinderen met opvoedingsmoeilijkheden

– Kinderen met gedragsproblemen

– Moeilijk lerende kinderen

Door middel van Boks-Coaching begeleiden wij actief kinderen naar een positieve mindset.

Boks-Coaching biedt ondersteuning bij het groeiproces. Het brengt kinderen dichterbij zijn of haar primaire houding en gaan reflexen herkennen. Door te boksen gaan kinderen voelen en ervaren en worden niet alleen fysiek fitter maar ook mentaal sterker. Beweging creëert mentale ruimte en rust waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Wat mogen wij speciaal voor uw school betekenen?

Contact

14 jaar heb ik als beroeps militair bij de Koninklijke Landmacht gewerkt en ons land met trots gediend. Meerdere malen ben ik op uitzending geweest en onder diverse situaties op de proef gesteld. Onder verschillende zware omstandigheden heb ik getraind en mijn mentale en fysieke basis opgebouwd. Samenwerken, discipline, doorzettingsvermogen, oplossingsgericht en integriteit zijn competenties van een goede militair. Deze vaardigheden lopen als een rode draad door de trainingen van DPR Jeugdprofessionals. Het belang van een positieve mindset en gezond lichaam van een kind wordt steeds groter en ik zie het als mijn missie om het kind te helpen om zijn/haar persoonlijke battle te trotseren.